plugin bun pentru wordpressVisual composer este un plugin util pentru cei care doresc sa isi construiasca un website in wordpress si doresc un aspect mai profesional. Este un plugin usor de folosit daca acordati timp cateva ore pentru a invata functiile, setarile pentru responsive si altele. Sigur, pentru a putea folosi un plugin ca visual composer, aveti nevoie si de mici cunostinte in acest domeniu, macar notiuni de baza pentru a face modificari.

Pe langa acest plugin, o sa aveti nevoie si de plugin-uri pentru o buna functionare. Exista numeroase tutoriale care va recomanda un top10 al celor mai utile plugin-uri. Aveti grija totusi ca website-ul sa respecte cerintele google, sa se incarce rapid, sa nu contina erori (aici este putin mai complicat si ar trebui sa apelati la cineva care stie ce face).

Nu uitati de plugin-urile pentru optimizarea seo, ele va ghideaza si va informeaza atunci cand faceti greseli, atunci cand exista lipsuri in strategia de optimizare. Unele sunt foarte bune, altele nu au mai fost actualizate de foarte mult timp si nu mai sunt conform cerintelor google. Asadar, va recomand Yoast SEO

Cu multa munca si ambitie o sa reusiti sa dezvoltati un site web care arata bine si care are potential de crestere, astfel incat sa puteti ajunge printre primele rezultate in motoarele de cautare.

In cazul in care nu aveti timp si rabdare pentru a invata, ne puteti contacta pentru servicii profesionale la cel mai bun pret. Succes!