Un website de prezentare poate sa fie facut si gratuit in zilele astea, de oricine doreste sa isi instaleze o tema WordPress si sa configureze cateva setari de cele mai multe ori prestabilite. O tema WordPress costa intre 30-80 dolari, in functie de complexitatea ei. Insa, in cei 100 euro se regaseste tema + instalarea ei din partea cuiva care se pricepe + setarile de baza realizate (setari pe seo, plugin-uri suplimentare instalate)

Aparent usor, insa cei mai multi renunta

Daca am face un calcul, aproximativ 90% din cei care doresc un site pe WordPress si incearca sa isi instaleze singuri tema, se impotmolesc la un moment dat si apoi apeleaza la noi sau la un freelancer. Partea proasta este ca pretul este acelasi. Indiferent ca ati reusit sa aduceti site-ul la 50% adevar, noi trebuie sa intervenim si sa reluam munca la site. De ce? Pentru ca au fost cazuri cand s-au sarit anumite etape iar noi nu stiam, pentru ca s-au instalat plugin-uri pe care tema nu le continea si apoi au intrat in conflict, provocand erori plus multe alte motive.

Cat timp dureaza?

In mod normal sa instalezi o tema WordPress nu dureaza foarte mult, insa daca se doreste modificari de design, adaugare de noi elemente, culori etc, atunci treaba devine migaloasa si un site poate fi gata chiar si in 5 ore (depinde de la caz la caz)