webdesign in ConstantaFoarte multe site-uri pe care le realizam sunt pentru diferite domenii de activitate, cum ar fi pentru restaurante, doctori, tractari, firme de curatenie sau orice alt domeniu. Asadar, fiecare site trebuie sa aibe un design dedicat nisei in care clientul activeaza.

Ne putem ocupa de webdesign si sa va realizam un website la comanda, care sa respecte toate cerintele tehnice ale motoarelor de cautare principale (sa fie responsive, sa nu contina erori ascunse, sa se incarce rapida, sa contina certificat ssl plus multe alte masuri luate in vederea optimizarii seo)

Exista clienti care isi doresc ceva simplu, insa si clienti care doresc un website mai complicat, cu un design special, mai greu de realizat.

Magazinele online sunt si ele la mare cautare, din ce in ce mai multi romani incercand sa se orienteze spre vanzarile online. Multi lucreaza in diferite companii si doresc sa investesca bani in vederea dezvoltarii unor mici afaceri. In ultima perioada, putem constata ca exista o mare cerere pentru realizarea magazinelor online si mai putin pentru site-uri de prezentare. Sigur, in curand vor realiza foarte multi proprietari de site-uri ca au un design foarte vechi si ca trebuie sa-si actualizeze paginile web, astfel incat sa revina in anul 2017 iar clientii sa fie intampinati cu un site atragator si usor de explorat.

Usor de explorat, inseamna si usor de incarcat. Inca vedem foarte multe website-uri realizate cu multe slide-uri, multe functii care duc la o ingreunare a incarcarii, nu sunt optimizate bine, nu respecta reguli elementare. Acest lucru duce si la o ingreunare a urcarii in pozitiile motoarelor de cautare, pe anumite cuvinte cheie, viteza avand un rol important in optimizarea seo.

Pentru mai multe informatii si colaborari, nu ezistati sa ne contactati.