Atunci cand vine vorba de creare site-uri in scopul de a aduce un profit cat mai mare, antreprenorii fac mai multe greseli, printre care:

1. Stiu ca maine nu o sa ma imbogatesc, insa sigur in cateva luni o sa fie bine!

Total gresit. S-ar putea sa dureze chiar un an, sau poate chiar 2, sau poate chiar proiectul sa nu fie unul de success si sa fiti nevoiti sa mai construiti cateva site-uri, pana veti avea succes. Dezvoltarea in mediul online nu este una foarte usoara, competitia fiind destul de mare, iar potentialul enorm.

2. Stiu ca un site ieftin nu este bun, motiv pentru care sunt dispus sa aloc chiar si 500 euro!

Gresit. S-ar putea ca pretul pentru site-ul de care aveti nevoie sa depaseasca chiar si 500 euro. Cu cat efortul este mai mare din partea firmei care construieste site-ul, cu atat rezultatul o sa fie unul mai bun atat pentru cel care acceseaza site-ul, cat si pentru google, motorul principal de cautare si sursa cea mai importanta de a atrage noi clienti.

3. Am facut site-ul, acum voi fi present pe site-uri de socializare.

Trebuie sa atacati toate mijloacele posibile: radio, tv, social media, seo, reclama stradala etc. Am vazut persoane care s-au limitat doar la un mijloc de promovare si au dat gres.

In final, va recomandam sa cititi carti din domeniu, sa va documentati cat mai mult atunci cand doriti sa intrati cu investitii mari in mediul online, sa nu credeti tot ce cititi si sa fiti foarte atenti la detalii. Nu va bazati doar pe firma care se ocupa de un serviciu contractat, dumneavoastra trebuie sa fiti implicati total si sa munciti mai mult decat noi in vederea dezvoltarii. Este afacerea dumneavoastra! Noi avem rolul de a va ghida si de a ne da tot interesul ca munca sa fie una cu rezultat.