Sunt oameni care lucreaza o 12/24, altii au un program zilnic de 8 ore, 5 zile pe saptamana. Insa sunt si antreprenorii sau “patronii” care lucreaza de la 7 dimineata pana seara la 22.00 si uita sa-si mai ia o zi libera. Sacrificarea timpului in scopul dezvoltarii afacerilor vine cu un pret pe care unuii decid sa il plateasca, altii nu.

Ce pot castiga cei care pornesc o afacere si decid sa fie proprii lor sefi:

  1. Mai multi bani. Atunci cand detii o afacere si muncesti minim 12 ore pe zi, este imposibil sa nu castigati cel putin de doua ori salariul minim din tara.
  2. Notorietate pe plan local sau national. Aveti acces la un public interesant, oameni cu pregatire si cu o inteligenta la un nivel inalt. Aveti acces si la oameni de evitat, insa o sa invatati sa filtrati sau sa cunoasteti pericolul atunci cand apare.
  3. In cazul in care aveti angajati in firma, aveti satisfactia ca ati reusit sa construiti ceva de pe urma caruia oamenii pun o paine pe masa si aveti un impact in societate.

Dezavantaje:

  • Veti uita cand este ora de masa, veti fi mai agitat si stresat, astfel ca sanatatea dumneavoastra poate fi pusa in pericol.
  • In caz de orice eveniment, sunteti direct raspunzatori.
  • Viata de familie este afectata, s-ar putea sa nu mai aveti timp pentru prieteni sau familie, sau cel putin nu atat cat ar fi suficient.

Fiecare are dreptul de a decide ce este mai bine pentru linistea sufleteasca.  Noi va uram succes in tot ce doriti sa faceti, iar daca aveti nevoie de un website de prezentare sau optimizare seo in vederea aducerii de clienti, puteti apela la serviciile pe care le oferim in orice oras din Romania.