℗ Ai nevoie de o expertiza MLPAT ? Apeleaza la specialisti

Se intampla des ca proprietarii de apartamente sau case sa nu aiba actualizat cadastrul cu modificarile aduse. Sunt dese situatiile in care banca cere o expertiza MLPAT deoarece evaluatorul constata ca in realitate sunt facute si alte modificari (pereti in plus sau minus, usi etc) Mai pe scurt, expertiza mlpat este un raport facut de un expert autorizat care constata daca aceste modificari afecteaza sau nu structura de rezistenta a imobilului. Timpul de realizare este de obicei intre 24-48 ore la cei de la ExpertizaMLPATbanca.ro, dar se poate si in regim de urgenta.

De ce sa apelezi la profesionisti ?

Este foarte important ca oamenii cu care lucrezi sa aiba experienta si sa iti furnizeze un rezultat corect. Despre Expertiza MLPAT putem spune ca fac parte dintre putinii din acest domeniu si pot reprezenta o alegere buna daca doriti seriozitate si rapiditate in executie.

Puteti apela la aceasta echipa indiferent ca locuiti in Bucuresti sau alte orase din Romania. Ei va trimit raportul prin curier rapid sau puteti sa ridicati personal de la biroul din Bucuresti. In prezent au colaborari cu persoane sau firme din toata tara.

Lista documentelor necesare întocmire expertiză tehnică 

-Schița cadastrală

-Raport de evaluare de la bancă (dacă există)

-Date de identificare imobil

-Date de identificare propietar

-Poze care să cuprindă modificările efectuate

-Poze cu imobilul interioare și exterioare

Pentru mai multe informatii si colaborari, nu ezitati sa ii contactati online sau telefonic.