Creare site Constanta, magazin online si SEO

Termeni si conditii

[vc_row 0=””][vc_column][vc_column_text 0=””]

Colaborand cu noi inseamna ca acceptati TERMENII SI CONDITIILE.

  1. Nu oferim garantii pentru ranking (optimizarea seo) (pozitia in motoarele de cautare). Nimeni nu poate spune cu exactitate pozitia sau perioada in care site-ul dumeavoastra o sa ajunga printre primele pozitii. Nici macar cu aproximatie de cateva zile. Exista o competitie in toate domeniile de activitate, asadar nu putem cunoaste exact ce face competitia pe partea de SEO si ce buget are fiecare firma care incearca o dezvoltare in acest sens.Ce putem garanta: actionam in conformitate cu ultimele update-uri google, urmarim constant forum-urile de specialitate, ne dam interesul si lucram constant astfel incat sa avem rezultate pozitive. La final de luna, avem statisticile pregatite astfel incat dumneavoastra, in calitate de client, sa puteti decide daca sunteti multumiti sau nu de evolutia site-ului si de rezultatele muncii. In cazul in care nu sunteti multumiti, putem opri campania SEO fara ca site-ul dumneavoastra sa aiba de suferit. Interesul nostru este sa aducem rezultate, astfel incat colaborarea sa aiba loc pe termen lung si ambele parti sa aiba de castigat, lucru ce duce la prosperitatea si dezvoltarea continua.

    Colaborarile pe partea de seo inseamna implicit ca ati inteles termenii si conditiile de mai sus si ca sunteti de acord

  2. Seoinvest.ro nu detine servere de hosting si nu este vanzator de domenii. Colaborarile pe hosting si domenii se fac cu firme partenere, cu experienta si suport tehnic non-stop in acest domeniu. Astfel, putem garanta ca website-urile realizate de noi au parte de gazduire de calitate si ca cineva cu experienta strict in acest domeniu, poate oferi suport si interventie rapida, la orice ora. Seoinvest nu poate fi tras la raspundere pentru eventuale probleme tehnice care pot sa apara la firmele partenere (nu am avut pana acum cazuri de probleme tehnice grave).
  3. Odata realizate site-urile, magazinele online sau alte pagini web, veti primi un utilizator si parola pentru a putea gestiona paginile sau articolele din sectiunea blog. Recomandarea noastra este sa nu faceti modificari in cod, tema, setari sau alte functii ce pot distruge aspectul sau functionalitatea siteului. In cazul in care totusi aveti o problema dupa ce modificati anumite setari, putem sa intervenim contra-cost sau puteti apela la serviciul de gazduire pentru a va putea pune la loc back-up realizat de ei automat cu o zi inainte, atunci cand probabil site-ul functiona.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Suna acum!