In spatele TabloArt se afla o echipa tanara si ambitioasa, dornica sa se afirme in mediul online. Cei de la TabloArt „ataca” piata cu tablouri canvas / sticla la preturi accesibile, modele deosebite care pot fi luate in considerare!

Tablouri Canvas / Sticla abstract, animals etc

Pe magazin puteti sa gasiti diferite categorii, cum ar fi tablouri canvas abstract, tablouri canvas motivational si multe altele. In fiecare categorie se afla modele pe care cei de la TabloArt le-au selectat cu atentie astfel incat sa fie pe placul tuturor. Preturile pornesc de la 129 lei si cresc in functie de material si dimensiune. Transportul este gratuita pentru orice comanda, asadar un avantaj important pe care il amintim.

Personalizare tablouri Canvas

In curand veti putea sa personalizati tabloul canvas cu imaginea dumneavoastra, direct pe site. Pana va fi disponibil configuratorul, puteti trimite imaginea / poza pe whats’app-ul lor sau pe facebook, iar un consultant o sa va ajute cu configurarea tabloului.

De ce sa comandati de pe Tabloart.ro ?

Pentru ca sustineti un business Romanesc, o echipa care isi doreste sa evolueze constant si sa demonstreze ca se poate oferi calitate la un pret accesibil.