Care este satisfactia cea mai mare ?

clienti multumiti, incotro ne indreptam, copacul cresterii onlineIn calitate de administrator (eu iau contact cu toti clientii din Romania) pot spune ca cea mai mare satisfactie este atunci cand clientii administrati de Seoinvest se bucura de succes. Nu pot descrie sentimentul cand ajung in diferite orase din Romania si stiu ca acolo am oameni cu care discut aproape zilnic, oameni cu care colaborez si care reusesc sa obtina un profit frumos din afacerile online. Majoritatea celor cu care colaboram au afaceri mari (de exemplu pizzerii, restaurante, cluburi, firme de curatenie, firme de export, transport etc) cu multi angajati si cu o experienta bogata in domeniul afacerilor. Faptul ca putem face parte din aceasta comunitate si sa aducem imbunatatiri, cu siguranta ne ofera tuturor o bucurie si o motivatie sa lucram mai bine.

Avem sute de proiecte finalizate si zeci de proiecte in lucru, unde dorim sa ajungem.

In primul rand, Seoinvest este un proiect lansat in Romania (initial), Franta, Olanda si, probabil in acest moment cand ne-ati gasit articolul, este posibil sa fim prezenti si in alte tari din toata lumea. Asadar, ne dorim sa devenim unii dintre cei mai importanti in domeniul in care activam. Ne bazam pe respectul pe care il oferim clientilor, diversitatea serviciilor oferita, suportul online si offline, preturile accesibile pe care le oferim, seriozitatea de care dam dovada.

In acelasi timp, ne-am extins pe partea de dezvoltare a proiectelor online. Asadar, putem concepe proiecte de la 0, putem sa oferim solutii, idei de afaceri, idei de dezvoltare, campanii utile plus multe altele.

Facem o selectie, nu ne implicam in orice proiect, insa suntem deschisi la orice, chiar daca pare un proiect complicat.