optimizare seo pentru orice firmaCand vine vorba de optimizare seo, foarte multi incearca sa atraga clienti spunand ca sunt cei mai buni, ca stiu cum lucreaza competitia, ca preturile exagerate reflecta experienta uriasa. Seoinvest nu este cel mai bun prestator de servicii in domeniul optimizarii seo. Va spunem sigur ca sunt si altii foarte buni, in diferite parti ale Romaniei. Luptam foarte mult sa ne deosebim fata de competitie prin profesionalism, printr-o colaborare prietenoasa, deschisa, prin munca multa la un pret cat mai redus, prin ajutorul pe care il oferim si suportul  extins (telefonic sau online).

Ce va pot spune in calitate de administrator este ca exista pe site-urile de anunturi diferite persoane foarte periculoase, care nu se pricep nici macar sa instaleze o tema wordpress. Recent, o persoana care avea cel putin 30 anunturi ca ofera servicii seo si realizare site-uri in toata Romania, ne-a scris mesaj in privat daca putem sa o ajutam sa instaleze o tema wordpress si sa ii facem optimizare seo de baza. Initial am avut un soc, i-am spus totusi pretul iar apoi am fost injurat, pe motiv ca este prea scump (o suma sub 100 euro pentru optimizare seo de baza + instalat tema wordpress si setarile facute). Va puteti inchipui ca omul respectiv cu siguranta are datele de administrare de la multe site-uri si ce rezultate poate sa ofere.

In acelasi timp, am fost sunati de oameni care ne-au spus ca au gasit optimizare seo lunara cu 100 lei. Se poate, insa garantat efortul este unul extrem de mic.

Ne-am propus inca de la inceput sa lasam oamenii sa decida daca suntem buni sau nu, iar recomandarile lor sa ne ajute sa crestem si sa devenim cunoscuti in toata Romania. Momentan consideram ca suntem pe drumul cel bun si am reusit sa formam o comunitate de firme care se dezvolta cu ajutorul nostru, iar noi alaturi de clienti. (Unii clienti chiar ne-au devenit prieteni)

Multumim pentru interes si succes in dezvoltarea afacerii, indiferent daca decideti sa lucrati cu noi sau cu alta firma.