optimizare seo pentru firmele aflate la inceput de drumPentru ca intelegem importanta unui ajutor la inceput de drum si sacrificiile facute de tinerii care doresc sa porneasca o afacere, serviciile de administrare si optimizare seo pe care le oferim (dar si cele de realizare website / magazin online / site de licitatii / imobiliare sau alt tip de website) sunt la un pret redus, astfel incat sa poata fi accesibile de catre toata lumea. Va invitam sa faceti o cercetare a competitiei si cu siguranta o sa ajungeti la aceeasi concluzie. Ce este mai important, consideram ca aveti nevoie de consultanta si ajutor pentru a lua cele mai bune decizii, iar sfaturile sunt gratuite pentru cei care colaboreaza cu seoinvest.

Am observat ca in ultimul timp tot mai multi tineri sub 20 ani doresc sa inceapa o afacere online, iar acest lucru este de laudat. Imi aminteste de mine cand am inceput sa castig bani online. Se intampla cand aveam 14 ani, iar apoi nu am reusit sa reduc timpul petrecut in fata calculatorului. In perioada respectiva foarte multi profitau de mediul online si reuseau sa primeasca cecuri importante din alte tari (reclame / vanzari / marketing etc). In acest moment, clientii seoinvest au si 55 ani, iar acest lucru ne surprinde si ne face sa fim mandrii ca traim intr-o tara unde interesul pentru afaceri este ridicat, chiar daca multi sunt sceptici atunci cand vine vorba de a se „risca”.

In cazul in care detineti o afacere mica, mijlocie sau mare, ne puteti contacta la numerele afisate pe site sau pe email. Promitem ca vom incerca sa va sprijinim de la inceput si sa va oferim o experienta unica, la cel mai mic pret.