SpeedprojectHolding este o companie in crestere ce activeaza in Bucuresti + Ilfov, o echipa de oameni profesionisti si autorizati in domeniul realizarii instalatiilor de gaze. Ei va pot ajuta atat pentru instalatii gaze case / spatii comerciale etc, cat si cu servicii de proiectare retele edilitare.
Ce este foarte important, avand in vedere ca este un domeniu foarte periculos, noi recomandam sa luati in calcul mereu colaborarile cu oameni profesionisti si cu experienta, pentru a evita neplacerile. Din colaborarea noastra cu SpeedProjectHolding, putem sa trimitem urmatoarea recenzie:
„Seriozitate, bun simt, disponibilitate de a raspunde la orice intrebare legata de domeniul in care activeaza, preturi corecte”.

Cat costa un proiect pentru o instalatie gaze la o casa in Bucuresti?

Cei de la SpeedProject evita sa raspunda cu un cost exact sau chiar o marja pentru ca pretul depinde de numerosi factori. In primul rand, conteaza foarte mult dimensiunea casei, corpurile (anexe), calitatea materialelor dorite, timpul dorit pentru executie si multi alti factori. O lista de preturi estimative s-ar putea sa creeze discutii contradictorii si neplaceri. Asadar, cel mai bine este sa contactati telefonic sau online un reprezentant al firmei si sa discutati pe larg despre proiect. Apoi o sa primiti o oferta de pret, iar daca este in regula, veti semna contractul si apoi incepe treaba.

executie instalatie gaze Bucuresti

Asadar, cand vine vorba de proiectare instalatii gaze Bucuresti, SpeedProject poate fi luat in calcul. Va invitam si pe site-ul www.speedproject.ro pentru a afla mai multe, explorati galeria foto si alte informatii de interes.

Este rentabila incalzirea cu gaze la o casa in Bucuresti sau mai bine lemne/ cocs?

Pentru a fi cat mai transparenti, am analizat si comparat parerile mai multor proprietari, atat persoane care folosesc centrala pe lemne/cocs cat si persoane care folosesc gazele pentru incalzire. Este adevarat ca in ultima perioada pretul gazului a mai crescut putin. Dar, in acelasi timp, cocsul s-a scumpit foarte mult, ajungand chiar si la 1.600 lei tona. Despre lemne nici nu mai vorbim, avand in vedere ca o centrala pe lemne este destul de greu de suportat (vei fi nevoit sa alimentezi constant focarul cu lemne). Iar cocsul vine si el cu un dezavantaj semnificativ: miros neplacut afara, mizerie, alimentarea zilnica (o parte mai buna ar fi ca nu mai esti nevoit ca sa te trezesti noaptea pentru a alimenta, cum se intampla in cazul lemnului de cele mai multe ori).

Incalzirea cu gaze poate sa fie mai ieftina chiar si cu 20-30% fata de incalzirea cu cocs. Dar o estimare corecta a procentului de rentabilitate nu poate fi facuta cu exactitate. Depinde foarte mult de pozitia casei, izolatia, materialele folosite etc. Insa, in mort cert, putem considera ca in cele mai multe cazuri, incalzirea cu gaze este mult mai accesibila si prietenoasa, spre deosebire de lemne/cocs.