seo-constantaFoarte multi care si-au facut un magazin online sau un website de prezentare, s-au lovit de problema lipsei traficului, mai exista nu au reusit sa apara printre primele rezultate in motoarele de cautare. Acesta poate fi vina ambelor parti, a firmelor care au realizat website-ul si nu au informat clientul ca are nevoie de administrare si de munca pe partea de SEO, sau a clientului care nu a inteles ca fara acest lucru, rezultatele cel mai probabil nu vor aparea, sau nu vor fi pe masura asteptarilor.

Ce trebuie facut ?

In primul rand trebuie sa intelegeti ca fara administrare este greu sa aduci un website in primele rezultate, mai ales atunci cand este o competitie mare pe cuvintele cheie pe care le-ati ales. Noi analizam pentru dumneavoastra cuvintele cheie, aflam cam care este nivelul de cautari pe google si va putem face recomandari din start, pentru a ne concentra pe cele mai cautate cuvinte sau grupuri de cuvinte. Avem pachete SEO (pe pagina Servicii din meniul principal gasiti mai multe informatii) pentru incepatori, pentru firmele mici, pentru firmele mari sau chiar companii multinationale. Asadar, lucram cu orice categorie de oameni si dorim sa ii ajutam si pe cei cu un buget mai mic, dar cu spirit antreprenorial si cu dorinta de a evolua.

Cat timp dureaza pana apar rezultatele ?

Aceasta este cea mai des intalnita intrebare. Din pacate nimeni nu va poate oferi un raspuns concret. Pentru a putea avea rezultate, conteaza domeniul in care activati (daca sunt foarte multe website-uri), bugetul competitiei, bugetul dumneavoastra. Este clar ca un competitor cu buget mai mare, o sa investeasca mai mult in website si cu siguranta este greu de depasit. Insa, de obicei, rezultate apar dupa o luna. O companie poate sa dureze 2- 3 luni sau chiar 6 luni, insa avem persoane cu care colaboram de ani de zile si  evolutia lor este remarcabila, motiv pentru ca nu am interupt activitatea de administrare si optimizare, ba chiar aceasta s-a dezvoltat la nivel national.

Pentru a pute vedea ce oferte avem, intrati pe pagina Servicii din meniul principal.