optimizare seo in TimisoaraOptimizare seo in Timisoara

Pentru cei care ne-au descoperit pentru prima oara, Seoinvest este un proiect national si European care isi propune sa ofere clientilor un nou mod de colaborare, pe termen lung. Seriozitatea si respectul pentru clienti ne reprezinta, dorinta de a dezvolta fiecare afacere, indiferent de marimea ei sau de target.

Suntem deschisi si putem sa realizam website-uri de prezentare pentru restaurant, firme de transport sau orice alt domeniu de activitate.

Avem clienti in Timisoara cu care colaboram foarte bine si cu care speram sa mentinem o relatie de prietenie cat mai mult timp. Pentru cei care nu stiu, pe langa realizarea unui website de prezentare corect din punct de vedere tehnic, este nevoie si de optimizare seo, in vederea aducerii site-ului printre primele rezultate in google. Acest lucru se face lunar, o campanile putand dura intre 1 luna si 6 luni, in functie de buget si de scopul pe care il aveti (numarul de cuvinte cheie pe care urmariti sa apara printre primele rezultate – exemplu “doctor stomatolog Timisoara” “medic stomatolog Timisoara” “clinica stomatologie Timisoara” etc)

Avem pachete accesibile tuturor, la preturi decente si cu avantaje pentru toti clientii. In cazul in care aveti deja un website dar fara rezultate sau acestea nu sunt pe masura asteptarilor, ne puteti contacta si vom analiza proiectul dumneavoastra. Avem o pagina numita “audit” sau in dreapta cerere de oferta, intrati si completati informatiile respective. Un reprezentant o sa va contacteze in scurt timp cu o analiza si cu o oferta de pret. Credem si avem speranta ca mediul online va deveni mai bun, ca vom reusi sa ne impunem prin nivelul de seriozitate si calitate peste medie.

In cazul in care nu doriti sa colaborati cu noi, aveti mare grija la urmatoarele:

  1. ro /.com sau alta extensie sa fie inregistrat pe numele dumneavoastra sau pe firma dumneavoastra.
  2. Sa aveti acces la toate datele de administrare, mai ales la datele de la firma de gazduire (contul sa fie facut cu adresa dvs. de mail)
  3. Sa apelati la persoane care va ofera factura si contract
  4. Sa nu furnizati datele de administrare persoanelor care lucreaza fara contract si factura.

Caz concret: Am fost contactati de o persoana care convingea clienti ca se pricepe la realizare de website-uri si magazine online, acestia din urma plateau. Persoana respectiva ne-a sunat spunand ca magazinul online ii apartine si ca a stricat tot designul din greseala. Apoi a trebuit sa explicam adevaratului client ce se intamplase defapt.