servicii-profesionale-seo-administrare-website-sau-magazin-onlineDorim sa construim alaturi de dumneavoastra, sa avem un impact in dezvoltarea firmei si a serviciilor pe care le oferiti. Din acest motiv, suntem constienti ca trebuie din start sa colaboram pe termen lung, sa va sprijinim si astfel vom avea si noi de castigat. Fara un proces de administrare si atentie la detalii, va garantam ca este foarte greu sa ajungeti printre primele pozitii in motoarele de cautare, iar banii pe care ii investiti intr-un website vor fi cheltuiti degeaba, sau nu vor aduce profitul la care va asteptati.

Ce este SEO ? Explicat rapid, pe intelesul tuturor.

Seo (search engine optimization) este un process de durata medie spre lunga (in functie de competitia in domeniul in care activati si a altor factori), scopul final fiind acela ca site-ul dumneavoastra sa evolueze si sa ajunga printre primele pozitii in motoarele de cautare. Astfel, firma dumneavoastra poate fi gasita usor de catre clientii din toata Romania.

Ce va oferim, cum va putem ajuta

Pe langa realizarea unui website de prezentare, magazin online, portal etc, realizat din start bine, optimizat pentru motoarele de cautare, va oferim servicii de calitate si colaborari pe termen lung. O persoana cu experienta se ocupa in mod special de pagina dumneavoastra pe internet, o promoveaza, implementeaza strategii seo si va prezinta rezultatele la final de luna. Nu mixam niciodata persoanele care se ocupa de website-ul dumneavoastra. Cel cu care incepeti o sa fie mereu alaturi de dumneavoastra, in procesul dezvoltarii online. In felul acesta nu vor exista neintelegeri si totul va decurge asa cum trebuie.

Pe pagina Servicii din meniul principal gasiti preturile si pachetele pentru care puteti opta. In cazul companiilor mari cu cerinte mari si buget pe masura, va rugam sa optati pentru pachetul “SEO company explorer” pentru a afla serviciile oferite la cel mai bun raport calitate-pret.