Nu stim cu exactitate, insa suntem siguri ca peste 90% din restaurantele din Mamaia sau Portul Tomis au un website de prezentare, cu posibilitate de a face o comanda online, asadar un procent mare si inca o dovada ca majoritatea business-urilor si oamenilor de afaceri inteleg importanta online-ului si investesc sume importante de bani in dezvoltare. Ce servicii va putem oferi si ce va recomandam sa luati in considerare:

1. Creare site de prezentare

– WordPress, HTML5 sau alt CMS pe care orice firma web ar trebui sa il poata realiza. Insa, mare atentie la viteza de incarcare. Este foarte important ca site-ul sa fie responsive (sa se adapteze la smartphone) si sa se incarce in maxim 5 secunde. Acelasi lucru este valabil si pentru magazinele online.

2. Optimizare seo

Bun, aveti un site care arata bine, este ok din punct de vedere tehnic, insa si competitia sta foarte bine la acest capitol. Trebuie sa ii depasiti astfel incat sa puteti atrage mai multi clienti. In motoarele de cautare, primele 3 rezultate conteaza.

3. Promovare pe toate canalele disponibile

Facebook, Instagram, Google Adwords, Radio, TV, toate au un rol important in dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Monitorizarea rezultatelor si dezvoltarea continua astfel incat afacerea dumneavoastra sa aiba un impact cat mai puternic.