Parerile clientilor

Cateva pareri ale clientilor:

C.Marinica: „Colaborez cu voi de mult timp si desi eram sceptic la inceput (pentru ca am mai colaborat cu cineva pe partea de seo si nu m-au ajutat prea mult) am trecut la urmatorul proiect. Recomand, seriosi si rapizi” seoinvest: multumim pentru incredere!


Mihaela (Constanta): „Am inceput un magazin online pe care l-am construit impreuna si acum functioneaza bine, sper sa fie si mai bine pe viitor. Momentan sunt la inceput cu echipa aceasta dar pot spune ca seriozitatea este maxima si ca recomand. Sper sa nu ma dezamagiti!” seoinvest: nu va vom dazamagi!


Anghel D. (Targu Mures) „Eram sceptic la inceput dar pana acum merge bine treaba, sper sa fie bine, noroc!


Pavel Miruna (Cluj-Napoca) „De la mine aveti nota 8, se poate mai bine, dar continuam treaba si speram sa va dam nota 10


Lavinia G. (Iasi) „Am avut o experienta urata cu ultima firma cu care am lucrat, de Seoinvest sunt multumit momentan. Contractul este la un pret decent, treaba se face…n-am ce reprosa

David.R (Mioveni) „Sunt foarte multumit de rezultat si recomand cu incredere! PS: Chiar m-a sfatuit in continuare pentru upgradarea siteului.”


Claudiu Stan (Bucuresti) „Sunt foarte multumit de colaborare si rezultatele sunt peste asteptari, va felicit si am sa va recomand cu placere.”

In cazul in care ati lucrat cu noi, va invitam sa completati formularul urmator:

Pareri / Recomandari / Nemultumiri