servicii-seo-in-constanta-promovare-in-google-la-cel-mai-mic-pretVa propunem solutii accesibile pentru toti cei care aveti o afacere si doriti sa va mutati si in spatiul virtual, cu scopul de a obtine noi clienti din motoarele de cautare, sa va puteti dezvolta pe plan local, national sau international. In continuare am dezvoltat cateva avantaje pe care le puteti avea in cazul in care incepeti o afacere online.

  1. Posibilitatea dezvoltarii nationale sau internationale, la un cost mult mai mic

Este foarte greu ca o firma sa se dezvolte pe plan national cu un buget mediu. De cele mai multe ori, costurile sunt uriase si este nevoie de mai multi asociati pentru a putea deschide puncte de lucru in diferite orase din Romania. In cazul unui website sau magazin online, puteti vinde in orice loc din lume, firmele de curierat avand dezvoltata partea de servicii international, preturile mai accesibile fata de anii trecuti.

  1. Costuri mai mici pentru “chirie” si “muncitori”

In cazul unui magazin online sau website aveti nevoie de o “chirie” (hosting/gazduire) si de oamenii care sa lucreze pe partea de optimizare sau de promovare a afacerii dumneavoastra. Costurile sunt mult mai mici, posibilitatile uriase. De exemplu, o gazduire online costa de la 1 euro/luna, iar o chirie pentru un spatiu comercial minim 300 euro (cele cu vad bunicel pot sa coste chiar si 3.000 euro/luna). Iar cu cei 3.000 euro investiti in timp in SEO, Promovare, Publicitate, puteti sa faceti o treaba foarte buna si sa va bucurati de succes.

  1. Puteti afisa un numar infinit de produse

In cazul in care aveti de exemplu un magazin online cu piese auto. Pe site puteti afisa peste 100.000 de produse, insa in realitate, ele nu exista in stocul din depozit. Ele sunt comandate mai departe la furnizori (cand exista o comanda ferma) sau importate la comanda din alte tari si revandute. Cam asa functioneaza majoritatea magazinelor online care au stocuri uriase, fiind imposibil pentru firme sa detina intr-un singur loc un numar atat de mare de produse. Acesta este un avantaj important, pentru ca omul care intra intr-un magazin fizic si nu gaseste produsul respectiv, de cele mai multe ori nu doreste sa astepte la o comanda.

  1. Preturile sunt mai mici, clientii stiu sa compare preturile din diferite magazine online

Majoritatea clientilor din online cunosc serviciile de comparari de preturi oferite de mai multe site-uri. Asadar, puteti oferi preturi mai mici in mediul virtual, costurile cu chiria si angajatii fiind clar mult mai mici.

Acestea sunt principalale avantaje la care ne-am gandit in acest moment, ele sunt mult mai multe si mereu se schimba, in functie de felul in care se dezvolta piata online.

In cazul in care doriti sa colaborati cu noi, aveti pe site pagini pentru a va informa despre serviciile pe care le putem oferi in Constanta si in orice alt oras din Romania.