lucram cu clienti din Baia Mare pentru dezvoltarea viselor, realizare website de prezentare sau magazine onlineLucram cu clienti din Baia Mare sau orice alt oras pentru realizare site de prezentare, magazine online la cheie, optimizare seo lunara in vederea aducerii siteului printre primele rezultate, realizare siteuri imobiliare, anunturi auto, portal, site de socializare plus multe altele. Oferim administrare, lucram cu maxima seriozitate si oferim solutii complete si complexe pentru firme mici (la inceput de drum) sau firme mari. Experienta ne-a demonstrate ca toti clientii sunt importanti si ca avem de invatat si noi de la clientii nostri. Cu foarte multi am ramas prieteni, lucram in permanenta si incercam sa dezvoltam proiecte noi, pentru a aduce un profit cat mai mare.

Toate preturile sunt accesibile si la un nivel mic, astfel incat sa putem colabora pe o perioada cat mai lunga, iar clientul sa nu fie nevoit sa achite sume uriase pentru promisiuni.

Va invitam sa accesati paginile din meniul principal pentru mai multe informatii despre preturi sau proiectele realizate. Avem si o pagina de Facebook pe care va invitam sa o urmariti. Acolo vom publica diferite informatii din acest domeniu.