Pentru ca suntem din Constanta si dorim sa sprijinim afacerile mici sau mari, am introdus un serviciu complet, accesibil pentru cei care doresc sa se dezvolte in mediul online. Preturile pentru realizarea de website pentru orice domeniu de activitate au fost reduse, la fel si serviciile seo si de promovare. Asadar, in acest moment ne putem intalni in Constanta si sa discutam pe larg despre proiectul dumneavoastra, putem sa va oferim solutii complete astfel incat sa obtineti noi clienti.

Aveti un restaurant in Constanta si doriti un website modern?

In primul rand trebuie sa stiti ca orice website cu potential de crestere in motoarele de cautare, trebuie realizat din start corect din punct de vedere tehnic. Din pacate, observam ca foarte multe website-uri sunt ramase in urma si apar pe pagina 2 in google pe anumite cuvinte cheie, cum ar fi „restaurant in Constanta”. Designul nu se adapteaza la smartphone, aceasta fiind o problema grava, majoritatea clientilor accesand website-ul prin intermediul unui smartphone.

Cu ce va putem ajuta?

Va putem construi un website de prezentare modern, putem sa facem poze in interior / la exterior si sa le introducem in elementele de design sau in galeria foto, putem sa va facem o strategie seo astfel incat sa cresteti local, putem sa va administram pagina de adwords, Facebook etc.

Asadar, oferim solutii complexe si garantam seriozitate maxima.