website de prezentare pentru restaurant, pensiune, hotel in ConstantaWebsite de prezentare pentru restaurant, pensiune, hotel in Constanta

Un lucru grav pe care l-am remarcat in ultima perioada este ca majoritatea site-urilor ale restaurantelor, pensiunilor sau hotelurilor din Constanta, au erori grave si sunt realizate extrem de prost, calificativul tehnic fiind unul scazut. Proprietarii nu sunt constienti ca un website care este realizat cu erori, se incarca greu si google tine cont de acest lucru, astfel ca nu poate urca usor in pozitii, pe anumite cuvinte cheie. Pe langa erori, website-urile din Constanta pe aceasta nisa, au probleme cu imaginile foarte mari, au un design invechit, nu au fost actualizate de mult timp, paginile de Facebook nu sunt administrate (sau nu exista), patronii pierzand astfel potentiali clienti din google, iar websiteul (care este o imagine online) nu arata tocmai bine estetic. Am incercat inclusiv sa trimitem cateva mail-uri prin formularul de contact, care… nu functioneaza! Mail-ul din cpanel este setat gresit, astfel ca o eventuala rezervare nu se poate face, iar nimeni nu este constient de acest lucru.

Cum va putem ajuta

In primul rand va putem oferi un website de prezentare frumos, la cel mai bun pret de pe piata. Interesul nostru nu este sa va cerem preturi exagerate si sa profitam de pe urma dumneavoastra. Ne dorim sa lucram pe termen lung, sa vedeti cresterea afacerii si clientii pe care ii primiti, astfel ca avem si noi de castigat, printr-o recomandare mai departe sau prin colaborare de lunga durata.  Putem face absolut orice tip de website, avem nevoie doar de informatii text (sau le putem compune si noi), avem nevoie de imagini pentru galeria foto si bineinteles de increderea dumneavoastra ca va vom oferi o experienta noua in ceea ce priveste colaborarea cu o firma de it.

Cat timp dureaza?

Pentru realizarea website-ului maxim 14 zile lucratoare. Pentru optimizare, puteti sa intrati pe pagina optimizare SEO pentru a verifica pachetele disponibile, preturile, serviciile incluse.

Pentru mai multe informatii sau colaborari, nu ezitati sa sunati la numarul afisat pe site, sau sa ne trimiteti mail