In cazul in care detineti o firma de constructii si aveti nevoie de un website modern care sa reprezinte afacerea dumneavoastra in mediul online, puteti apela la serviciile pe care le oferim in acest sens. Exista doua feluri de website-uri, unele care doar arata bine si sunt functionale si altele care sunt si construite bine din punct de vedere tehnic, astfel incat sa poata creste in motoarele de cautare.

Ce inseamna acest lucru?

Daca cineva cauta pe google „firma de constructii Bucuresti” sau „Firma de constructii Constanta”, afacerea dumneavoastra o sa apara printre primele rezultate, astfel ca puteti obtine noi clienti sau va puteti bucura de notorietate. Chiar daca va bazati pe clienti obtinuti pe baza de recomandari si considerati ca nu mai puteti face fata, s-ar putea sa ramaneti surprinsi de oportunitatile pe care vi le ofera mediul online si de clientii pe care ii puteti atrage. Pentru a putea ajunge in primele rezultate, aveti nevoie de un pachet de optimizare seo.

Din fericire, pe plan local nu exista o competitie foarte mare decat pe anumite domenii, asadar, cu o strategie buna si cu munca, website-ul dumneavoastra poate sa ajunga in primele pozitii rapid (2-3 luni).

Foarte important: un website are nevoie de un design modern, tehnic realizat bine, responsive (sa se adapteze la smartphone sau tableta), toate functiile activate, aveti nevoie de o casuta de email, de un formular de contact, o galerie foto si o prezenta inclusiv in social media (Facebook fiind important).

Pentru mai multe informatii despre acest domeniu de activitate si eventuale colaborari, nu ezitati sa ne contactati. Va putem ajuta sa apareti in rezultate si sa duceti afacerea la un alt nivel. Colaboram cu firme mici dar si cu firme foarte mari.