realizare website de prezentare pentru agentie de turism si optimizare seoOrice agentie de turism are nevoie de un website bine structurat, cu un design modern, responsive (sa se adapteze la smartphone sau tableta), realizat bine din punct de vedere tehnic. Recent, am facut o analiza tehnica pentru mai multe website-uri tip agentie de turism, iar rezultatele au fost cele la care ne asteptam. Majoritatea au probleme de care proprietarii nu sunt constienti, deoarece evident nu au experienta in acest domeniu. Ce arata bine, de foarte multe ori nu este si optimizat bine.

De ce conteaza ca un website sa fie construit bine

Acest lucru este foarte important atunci cand doriti sa va ocupati de optimizarea seo (aducerea siteului printre primele rezultate in google, pe anumite cuvinte cheie). Un website cu erori sau care se incarca greu, o sa creasca greu, iar acest lucru inseamna mai multe cheltuieli pentru a plati un programator sa le rezolve, mai multe cheltuieli cu publicitatea, astfel incat sa puteti obtine clienti. Asadar, recomandarea noastra este sa aveti din start un website construit bine, ca sa evitati viitoarele neplaceri.

Cat valoreaza un website vandut (optimizat, cu o mica vechime)

Recent, am vazut un anunt de vanzare, website pentru agentie de turism la cheie, optimizat bine seo, printre primele rezultate pe anumite cuvinte cheie si cu vechime 1 an, pret cerut: 6000 euro

Asadar, ideal este sa construiti propriul brand pe care sa il dezvoltati, iar apoi sa atrageti noi clienti din google sau din campanii adwords / facebook

In cazul in care doriti sa colaboram pentru realizarea unui website de prezentare pentru o agentie de turism, ne puteti contacta la numerele afisate pe site, sau prin email. Avem reduceri substantiale si oferte atractive pentru orice domeniu de activitate. Ne ocupam inclusiv cu dezvoltarea proiectelor, administrare, optimizare seo, oferim consultanta gratuita clientilor, in vederea luarii celor mai bune decizii.