In cazul in care doriti un partener de incredere in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, ne puteti alege cu incredere, experienta noastra in domeniu fiind una bogata, de peste 10 ani. Pe langa un website de prezentare, portal, magazin online sau alta categorie de website, va putem oferi administrare lunara, servicii SEO si promovare astfel incat sa aveti rezultate iar clientii sa va gaseasca mai rapid. De foarte multe ori, cei care isi fac un website, nu cunosc faptul ca este nevoie de multa munca pentru a aparea printre primele rezultate in motoarele de cautare, mai ales atunci cand competitia este una foarte mare.

Pentru ce domenii de activitate putem face website

Putem oferi website de prezentare pentru avocati, doctori, cabinete particulare, imobiliare si multe alte domenii. Suntem deschisi la noutati, avem un suport non-stop pentru clientii care au nevoie de informatii sau doresc sa faca modificari pe site (in cazul in care il administram noi).

Cateva cuvinte despre SEO

Seo (search engine optimization) este un process de durata medie spre lunga (in functie de competitia in domeniul in care activati si a altor factori), scopul final fiind acela ca site-ul dumneavoastra sa evolueze sis a ajunga printre primele pozitii in motoarele de cautare. Ne ocupam de partea tehnica si de continut, acesta din urma fiind baza pentru cele mai multe cazuri.

Colaboram cu firme mici, medii si foarte mari, nu avem limite si oferim cele mai bune servicii, in speranta dezvoltarii tuturor si de a face mediul online mai bun.

Informatii despre pachetele de servicii disponibile gasiti pe pagina “Servicii” Din meniul principal. Pe pagina portofoliu sunt doar cateva site-uri administrate si create de noi. Cei mai multi doresc sa ramana confidentiali, lucru pe care il putem oferi si pentru dumneavoastra. Interesul nostru nu este sa ne laudam cu munca pe care o facem, va lasam pe voi sa faceti acest lucru, pentru ca sigur o sa fiti multumiti de serviciile oferite