realizare magazin online pentru pet shopMajoritatea pet-shop-urilor din orasele mari ale Romaniei detin si un magazin online prin intermediul caruia vand foarte bine. CMS-urile pe care le recomandam si folosim des (WordPress/Prestashop) au potentialul de crestere, produsele fiind indexate foarte bine si urcate rapid in motoarele de cautare. Un pet-shop online poate fi o reteta buna pentru a mari vanzarile si sursa de venit. Va puteti adresa local sau national (sau ambele) atunci cand vine vorba de optimizarea seo. Recomandarea este sa incepeti local, astfel ca puteti sa le livrati gratuit clientilor produsele comandate, cu autoturismul propriu. O sa economisiti mai multi bani, iar apoi va puteti permite sa reduceti preturile, pentru a fi cat mai apropiate de cele pe care le aveti de la furnizori.

Exista pet-shop-uri cu vechime care vand la nivel national incredibil de bine. Antreprenorii respectivi reprezinta un exemplu de success in mediul online si cu siguranta au pe langa ei experti in domeniul online, care sa ii ajute in permanenta. Un magazin online inceput de la 0 are nevoie de administrare, optimizare seo, multa munca si bineinteles rabdare, deoarece rezultatele nu pot sa apara peste noapte. La fel ca orice alta investitie, recuperarea banilor investiti se face in timp, iar apoi o sa apara si profitul. In acest moment, exista si proprietari de magazine online tip pet-shop care au scos la vanzare afacerea, sumele pe care le-am vazut sunt intre 5.000 euro sau chiar 10.000, in functie de vechime / trafic / vanzari / stocuri etc.

Daca doriti sa colaboram in vederea realizarii unui astfel de magazine online, ne puteti contacta la numerele afisate pe site, sau pe adresa de email.