Perioada Sarbatorilor de iarna inseamna inclusiv oportunitati financiare pentru antreprenorii care vand diferite produse sau servicii. Pentru cei care doresc un magazin online cu brazi de craciun, ornamente sau altele, va recomandam sa lucrati din timp la el, astfel incat sa aiba timp sa creasca in pozitiile google si oamenii sa va poata gasi rapid.

Ce culori vom folosi pentru realizarea unui astfel de magazin online:

In primul rand rosu, combinat cu auriu sau maro, verde / albastru fiind alte culori frumoase pentru a realiza un design specific acestei perioade.  Incercam sa pastram un aspect curat, modern, astfel incat utilizatorii sa aiba acces rapid la produsele de interes si plasarea comenzii sa fie una cat mai simpla.

Plata online cu cardul este implementata prin mobilpay, modulul fiind activat si verificat.

Partea legala (termeni si conditii / cookies / anpc) este adaugata, dumneavoastra aveti doar de adaugat produsele in shop.

Pentru optimizare seo, va recomandam sa incepeti acest proces cu minim 3 luni inainte de Sarbatori, astfel incat sa existe o crestere pe anumite cuvinte cheie. Preturile pentru realizarea magazinului le puteti gasi in meniul principal la rubrica magazin.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.