realizare-magazin-online-in-constantaCreare magazin online in Constanta

Crearea unui magazin online profesional a devenit mult mai usoara, integrarea designului fiind mult mai usoara. In cazul wordpress -> woocommerce situatia este foarte simpla. Exista theme libere la descarcat (mai putin profesionale) care pot fi prelucrate de catre cineva, sau theme contra-cost, realizate cu atentie si care pot fi cumparate cu preturi foarte mici (de obicei ele costa intre 40 si 70 dolari). Prestashop este la fel de usor, inclusiv pentru persoana care doreste sa administreze un magazin online dar nu are cunostinte avansate. Problema cu Prestashop este ca multe plugin-uri costa, se gasesc mai greu, la fel si template-urile, spre deosebire de wordpress.

Unde apar problemele ?

Multi care doresc sa isi faca singuri un magazin online, se impotmolesc atunci cand vine vorba de reparat erori, de facut setari, de adaugat functii utile, plus ca nu au timpul necesar pentru a studia aceasta platforma. Sa nu intelegem gresit, implementarea unui magazin online se face usor daca ai mai facut asta de cateva ori, insa integrarea script-urilor sau modificari din css, acestea sunt mai dificile. In acelasi timp, majoritatea nu cunosc importanta SEO si a setarilor ce trebuie facute pentru a putea da randament. In concluzie, daca faceti un magazin online care va poate arata bine, nu uitati ca el nu va garanteaza succesul daca nu tineti cont de SEO.

Constantenii s-au orientat spre online

De ceva timp, putem observa o crestere a numarului de antreprenori din Constanta care se orienteaza catre mediul online, investind sume importante in realizare de website sau magazin online, seo si promovare. Acest lucru este valabil in orice oras din Romania, semn ca pe viitor marea majoritatea se va axa pe comertul electronic.

Ce inseamna toate functiile incluse?

Cos de cumparaturi, adaugare costuri suplimentare, setare calculare transport, greutate colet, id number pentru gestionare, emitere factura, modificare pret, plata online plus multe altele, la fel ca orice alt magazin online profesional.

Panoul de control este in limba romana, asadar daca aveti timp sa butonati meniul cateva ore, cu siguranta o sa reusiti sa invatati foarte usor cum sa administrati singuri produsele.