servicii profesionale de optimizare seo in ConstantaAveti nevoie de optimizare seo sau realizare website?

Suntem prezenti “fizic” in Constanta, asadar ne putem intalni pentru a discuta pe larg despre afacerea dumneavoastra online. Acest lucru nu este necesar, majoritatea clientilor nostri fiind din multe orase ale Romaniei, sau chiar din alte tari. Colaborarile se pot face si prin telefon sau email, insa exista si clienti care doresc sa sa intalneasca cu administratorul fata in fata, sa discute pe larg, sunt clienti mai sceptici, clienti in varsta, clienti care nu au timp pentru a sta pe internet si pune la dispozitie materiale. Asadar, in Constanta putem sa ne intalnim, sa va explic pe larg tot ce trebuie sa stiti atunci cand va ganditi sa va mutati afacerea si in mediul online, in vederea aducerii de noi clienti pentru afacerea dumneavoastra. Un website are nevoie si de optimizare seo plus promovare in acelasi timp, astfel incat sa puteti sa beneficiate de clienti chiar din a doua zi. Promovarea va poate aduce un castig frumos, in functie de nisa in care activati si de profitul pe care Il aveti de la fiecare client obtinut.

Insa, un lucru important este ca website-ul sa fie realizat bine din punct de vedere tehnic. De multe ori este mai greu sa pui la punct un website decat daca l-ai face de la zero.

In Constanta exista multi proprietari de magazine online care au profit si investesc mereu in dezvoltarea online. Acest lucru ne face sa fim mandri ca facem parte dintr-un oras cu deschidere catre mediul online, cu interes fata de exploatarea la maxim a potentialului pe care il ofera tehnologia din ziua de astazi.

Site-uri de socializare, site-uri de prezentare, exista aproape orice tip de website pe care l-am realizat pentru clienti din Constanta si in toata Romania.

Exista inca multe afaceri in Constanta care nu sunt puse la punct in mediul online

Proprietarii nu cunosc importanta optimizarii seo

In ultima perioada am analizat foarte multe site-uri ale afacerilor locale din Constanta si am observat ca majoritatea au probleme din punct de vedere tehnic, nu sunt responsive (nu se adapteaza la smartphone sau tableta), lucru care conteaza enorm atunci cand vine vorba de cresterea in motoarele de cautare.  Proprietarii nu sunt constienti de problemele pe care le-am depistat la site-urile lor si nu cunosc importanta si potentialul pe care il pot avea.