comunitate in crestere, pachete la cel mai bun pretCand vine vorba de experti in optimizare seo, este plin internetul de asa ceva. Recent am fost sunat de o doamna total debusolata. O firma s-a laudat ca in maxim o luna de optimizare seo, poate sa obtina chiar si 50 de clienti, rezultat pe care l-au avut ei cu un client. Restul discutiei nu mai conteaza.

Acum… sa lamurim cateva lucruri foarte importante. As vrea sa il cunosc si eu pe cel care poate sa creasca organic un magazin online infiintat de o luna si sa aduca 50 clienti intr-o luna de optimizare seo, pe cuvinte cheie unde competitia este extrem de mare si trebuie sa te lupti cu companii mari.

Ce faci cand peste o luna, clientul nu are nici macar 10 clienti, iar tu i-ai dat sperantele ca se va imbogati rapid. Ma gandesc ca in cazul acesta exista doua variante. Fie inventeaza o alta poveste, fie se bucura de banii pe care i-a primit pentru o luna si pleaca mai departe.

Un subiect sensibil dar, din pacate, sunt foarte multi pacaliti si in acest domeniu.

Mare atentie cand vine vorba despre promisiuni si vorbe frumoase. De cele mai multe ori sunt doar vorbe frumoase.

Confuzia clientului cand vine vorba de optimizare seo

confuzia clientului cand vine vorba de firma de optimizare seo

Majoritatea clientilor sunt confuzi, au experiente negative cu firme cu care au colaborat, nu stiu ce sa aleaga, nu inteleg de ce exista o diferenta mare de preturi de la o firma la alta, sau daca alegerea unei persoane fara societate comerciala ar fi o solutie ieftina si buna. Adevarul este undeva la mijloc. Da, exista persoane care cer 100 lei pe luna si nu va ofera siguranta ca daca se supara nu fuge cu parolele dvs sau va poate distruge toata munca. Da, exista persoane care cer chiar si peste 1.000 de euro si va promit rezultate miraculoase.