De-a lungul timpului am constatat ca exista o crestere in randul constantenilor care doresc sa isi construiasca un website de prezentare sau un magazin online, competitia fiind destul de dura in anumite domenii de activitate, cum ar fi doctori, restaurante, firme de transport sau tractari. Aceasta competitie inseamna defapt o sursa importanta din punct de vedere financiar, un numar mare de clienti ce pot fi obtinuti prin intermediul internetului. Pentru ca majoritatea utilizatorilor folosesc un smartphone, este obligatoriu ca websiteul sau magazinul online sa fie responsive (designul sa se adapteze) si sa fie cat mai usor de utilizat.

Din pacate, multi antreprenori nu cunosc acest lucru, mai ales cand opteaza pentru website realizat la 100 lei sau chiar mai ieftin, cu tehnologie veche si total neconforma cu cerintele motoarelor de cautare.

Interesul vine inclusiv din partea afaceristilor care au peste 45 ani, lucru care ne-a surprins. Daca in trecut tinerii erau cei interesati sa obtina bani prin intermediul unui website, in acest moment varsta nu mai conteaza, ba chiar putem spune ca foarte multi clienti sunt trecuti de 45 ani si incep o afacere online. Unii doresc un website de prezentare a serviciilor prestate, altii magazin online, site de anunturi, site de socializare sau orice alt tip de website. Profitul apare rapid, mai ales in cazul websiteurilor de prezentare.  Felicitam dorinta constantenilor de a se dezvolta online!

Pentru colaborari sau informatii, nu ezitati sa ne contactati la numerele afisate pe site.