optimizare seo pentru firme mici sau mariDe-a lungul experientei de aproximativ 10 ani in domeniul online, atunci cand vine vorba de optimizare seo, foarte multi antreprenori nu cunosc termenul acesta (lucru foarte normal) si nu stiu cum sa investeasca corect banii, astfel incat sa detina la un moment-dat o afacere online profitabila. Pentru ca stim cat de greu este sa incepi un proiect (indiferent ca este local sau national) si ca bugetul oamenilor de obicei nu este unul foarte mare, toate serviciile pe care le oferim sunt la un pret redus, astfel incat sa putem ajuta cat mai multe firme mici. Acest lucru nu inseamna ca nu ne putem ocupa si de proiecte mari, acolo unde bineinteles este nevoie de un buget mare.

Avem resursele pentru a face fata chiar si cerintelor mai exigente, cum ar fi clienti care au un portofoliu de 20 site-uri sau chiar mai multe, clienti care emit facturi de zeci de mii de euro pe luna.

Ne asumam un risc atunci cand lucram cu firme mici, la inceput de drum, deoarece, avand un buget mic, asteapta rezultate rapid si unii au cerinte foarte mari. Noi lucram mult pentru fiecare pachet, chiar si cel in valoare de 80 euro, insa evident ca nu putem sa ridicam un nivel inalt o firma care se adreseaza publicului national, intr-o luna sau doua luni, asa cum si-ar dori unii clienti.

Seriozitatea si suportul au un rol foarte important, asadar intotdeauna ne vom concentra sa oferim o experienta unica in online, astfel incat clientii sa fie motivati sa ajute la ridicarea siteului, sa invete, sa exploreze si sa munceasca (ghidati de noi) astfel incat, la un buget mic, sa poata ajuta la cresterea siteului. Credem cu tarie si avem dovezi ca impreuna cu clientul, putem construi proiecte de succes.