Techirghiol este un oras in plina dezvoltare, astfel ca in ultima perioada au crescut preturile la terenuri sau la vile. Din pacate, foarte multe constructii sunt realizate cu materiale mai putin rezistente, partea financiara si economisirea fiind pe primul loc. Asadar, recomandarea expertilor ar fi sa aveti mare grija atunci cand doriti sa cumparati o vila sau casa si eventual sa va construiti una de la zero. In primul rand, aveti nevoie de o firma de proiectare constructii in Techirghiol care sa va conceapa un plan pe masura asteptarilor. Apoi, trebuie sa stabiliti un buget in care sa va incadrati, desi de cele mai multe ori bugetul o sa fie depasit, mai ales atunci cand vine vorba de mobilat / utilat locuinta.Colaborati cu firma care se ocupa de proiectarea constructiei astfel incat sa ajungeti la un rezultat optim!

Portofoliul celor de la Eri Proiectare este unul bogat, ce cuprinde numeroase vile / case / hale realizate pentru clienti din tot Judetul Constanta, asadar va invitam sa intrati pe site-ul lor pentru mai multe detalii si evident sa stabiliti o intalnire pentru mai multe detalii.

Iata cateva modele de case / vile realizate de Eri Proiectare SRL din Constanta

proiectare case in Techirghiol

proiectare constructii in Techirghiol

proiectare constructii techirghiolproiectare vila techirghiolproiectare eri proiectarefirma proiectare constructii techirghiol