Creare site Constanta, magazin online si SEO

Primul tau site pro

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Este primul tau site de prezentare? Sau ai avut deja unul insa te-ai confruntat cu numeroase probleme? Iti prezentam pe scurt ce trebuie sa faci daca doresti o varianta pro a prezentei online. 

  1. In primul rand ai nevoie de o gazduire buna. Cu siguranta buna nu este cea mai ieftina, insa nici cea mai scumpa. Gazduirea o poti cumpara de la romarg.ro / mxhost.ro / tlh.ro sau alti furnizori. O gazduire decenta costa minim 5 euro/luna. Exista numeroase persoane fizice sau firme care va ofera gazduire inclusa in costul site-ului. De cele mai multe ori suna asa: „ai domeniul si gazduirea gratuit 1 an / 2 ani!”. Recomandarea noastra: fereste-te de astfel de practici. Daca firma intra in faliment, s-ar putea sa nu-ti mai poti recupera site-ul. Ba chiar mai mult, la noi ajung anual foarte multi proprietari care defapt afla ca nu sunt posesorii domeniilor inregistrate. Firmele inregistrau domeniul pe numele lor. Domeniul www.numelesiteuluitau.ro costa aproximativ 10 euro / an la orice provider sau se poate cumpara direct de la rotld.ro. Ca sa te scapam de toata treaba asta, iti putem face noi inregistrarea, evident pe numele tau si cu datele tale.
  2. Apoi discutam de un site de prezentare. Care trebuie sa se incarce rapid, sa contina toate modulele necesare si sa arate cat mai bine.
  3. Administrarea ulterioara. Daca este un site construit pe WordPress, atunci poti in mare masura sa iti administrezi singur paginile (continut text / foto / slider). Dar, este bine sa aloci un buget pentru administrarea pe partea tehnica. Avand in vedere ca apar mereu actualizari din partea producatorilor de module (folosite pentru functionarea siteului) sau chiar al WordPress-ului, trebuie avut in vedere ca pot sa apara uneori conflicte.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Suna acum!