concurs seoinvest - castiga un website sau magazin online gratuitIata ca vom face primul concurs pentru cei care doresc sa obtina gratuit un website de prezentare sau magazin online. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati like / share acestui articol, iar apoi sa raspundeti printr-un comentariu la intrebarile:

  1. De ce aveti nevoie de un website / magazin online
  2. Ce va motiveaza ?
  3. De ce meritati sa castigati

Raspunsul cel mai complex si mai interesant o sa fie declarat castigator. Astfel, veti primi (la alegere) un website de prezentare in domeniul care va intereseaza sau un magazin online la cheie:

website de prezentare cu design modern, panou de administrare usor de folosit, in limba romana, formular de contact, adresa de e-mail, paginile „despre noi”, „contact”, „galerie foto”, „portofoliu” si altele (maxim 5 pagini pe care punem continutul dumneavoastra)

magazin online pentru orice domeniu de activitate, design modern, panou de administrare usor de folosit, in limba romana, formular de contact, adresa de e-mail, paginile „despre noi”, „contact”, „galerie foto”, „portofoliu” si altele (maxim 8 pagini pe care punem continutul dumneavoastra), cos de cumparaturi, gestionare online a comenzilor, actualizari stocuri, multiple functii de setari, posibilitatea rapida a implementarii de cupoane de reduceri si alte functii

Optimizare seo basic, instalare plugin-uri pentru incarcare rapida, modificari in cod pentru viteza rapida, strategie pe cuvintele cheie.

Termen de realizare: 10 zile lucratoare de la data finalizarii concursului

Concursul se termina pe 03.06.2017

Castigatorul o sa fie anuntat pe pagina de Facebook si contactat de catre administratorul seoinvest.ro

Domeniul.ro si gazduirea sunt suportate de catre castigator. (domeniu.ro costa aproximativ 10 euro pe an iar gazduirea 1 euro pe luna – acestea sunt necesare pentru punerea siteului online)