cum rezistam pe piata in optimizare seoMulte firme de optimizare seo, cum supravietuim

Dupa cum stiti, sunt foarte multe firme care se ocupa cu optimizare seo, cu realizare de website-uri, reparat erori, magazine online, dezvoltare proiecte online, in toate orasele din Romania. Defapt, in orice domeniu exista o competitie mare, iar diferenta este facuta prin calitate si seriozitatea oferita. Pentru a putea face fata si a ne extinde si in alte tari, am redus toate preturile la pachetele de optimizare seo si la realizare de website-uri. Sprijinim afacerile online la inceput de drum, astfel incat sa putem sa ajutam si sa fim recomandati mai departe.

Majoritatea clientilor sunt multumiti de serviciile prestate

Din pacate (sau din fericire), uneori mai exista si clienti pe care nu putem sa ii multumim, oameni care doresc sa incerce si in alta parte, cu alte firme. Acest lucru este normal si chiar il recomandam tuturor. In cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile prestate de o firma, cel mai bine este sa incercati sa colaborati si cu altii. In felul acesta va puteti face o impresie despre cum se desfasoara activitatea si apoi sa trageti concluziile. In cazul in care dupa 2 luni considerate ca trebuiau sa fie alte rezultate, nu ezitati, colaborati cu altcineva. Ca si administrator, inclusiv eu am facut acest lucru de foarte multe ori, iar deseori m-am intors la cei cu care am plecat la drum. Insa, experienta incercarilor este foarte utila pentru a trage concluzii, atunci cand avem semen de intrebari. Nimeni nu ne poate obliga sa colaboram cu cineva anume, mai ales atunci cand exista foarte multe firme prestatoare de servicii de optimizare seo, realizare website-uri sau alte activitati din acest domeniu.

Lipsa rezultatelor duce spre lipsa de clienti.

In cazul in care nu exista rezultate, clientii nu vor recomanda o firma, indiferent de domeniul in care activeaza aceasta. Faptul ca o firma exista in rezultate si ca este inca prezenta, poate sugera clientului ca inca are activitate, ca poate fi luata in considerare pentru o eventuala colaborare.