Creare site Constanta, magazin online si SEO

SEO - explicat pe intelesul tuturor.

SEO (search engine optimization) reprezinta o serie de masuri implementate din START sau constant in vederea imbunatatirii pozitionarii site-ului / magazinului online printre primele rezultate in motorul de cautare Google. Aceste masuri pot fi: 

  • modificarile paginilor existente, adaugare de continut nou targetat pe cuvintele cheie de interes, modificare permalink-uri, modificare descrieri imagini, legaturi interne / externe etc. 
  • creare continut constant in sectiunea blog si distribuirea lui pe conturi de Social Media
  • Obtinere de backlink-uri catre prima pagina sau alte pagini din site. 
  • Semnale pe diferite site-uri de Social Media, activitate constanta si de calitate. 
  • Monitorizare site si reparat eventuale erori / probleme depistate in Google Search Console. 
  • Planificare abordare pe cuvinte cheie si maparea cat mai coerenta a site-ului astfel incat sa fie cat mai de interes pentru vizitator.

Sau mai simplu spus: opusul publicitatii platite.

Odata ce site-ul ajunge printre primele rezultate, este foarte greu sa mai fie „declasat” fara sa aveti o competitie care sa investeasca si ea in SEO. 

Cat dureaza?

Intre 3-6 luni pana cand site-ul / magazinul online apare pe prima pagina pe anumite cuvinte cheie. In cazul in care competitia este foarte mare, timpul de asteptare poate sa fie chiar mai mare. Pentru o analiza a site-ului / domeniului tau de activitate, nu ezita sa ne trimiti o cerere de oferta pe e-mail. 

Cat costa?

Pachetele pornesc de la 200euro/luna si difera in functie de competitie, de orasul pe care se doreste promovarea, de numarul de cuvinte, vechimea domeniului etc. Asadar, iti vom face o oferta personalizata in urma unei cereri pentru acest serviciu.

Suna acum!