Optimizarea seo are un rol important

optimizare seo greseli pe care le fac antreprenoriiDe cele mai multe ori, hotelurile, pensiunile, magazinele online plus multe alte website-uri, sunt realizate cu erori, probleme tehnice care duc la o ingreunare a incarcarii siteului, lucru de care google tine cont. Pentru ca cei mai multi antreprenori nu stiu sa isi verifice website-ul din punct de vedere tehnic, inca sunt firme care nu construiesc website-uri cu design responsive (care sa se vada bine si pe smartphone sau tableta), un alt lucru de care google tine cont foarte mult.

Antreprenorii online investesc sume consistente in realizarea websiteului, in stocuri, in partea legala pentru desfasurarea activitatii, insa, de cele mai multe ori, uita ca au nevoie de cineva care se pricepe la optimizarea seo, la administrarea siteului si a prezentei afacerii pe site-urile de socializare.

Cat de mult costa aceste greseli ?

Sunt foarte multi antreprenori online care au investit peste 10.000 de euro si nu au reusit sa faca proiectul cunoscut. Asadar, aceste greseli pot costa chiar mai mult decat investitia initiala, avand in vedere ca exista costuri lunare. Partea noastra este sa va ajutam sa obtineti clienti, sa nu cheltuiti sume mari, sa colaboram pe termen lung in vederea dezvoltarii afacerii dumneavoastra.

Intalnim foarte des persoane care au experiente negative in acest sens. Sfatul nostru este sa nu oferiti sume mari, sa semnati un contract, sa nu va lasati pacaliti de vorbele frumoase si de promisiunile facute de unele firme. Din pacate, la fel ca in alte domenii, si aici exista escroci care profita de oameni si de ambitiile lor de a putea face bani in mediul online.