optimizare seo in constantaOptimizare website in Constanta

Au trecut multi ani de cand m-am apucat de optimizare, am avut propriile afaceri online, magazine online care au reusit sa ajunga mari, oameni cu care am colaborat, firme la care am lucrat, experiente online care au avut un rol important in dezvoltarea profesionala.  Pe langa un magazin online realizat bine (estetic si tehnic) sau un website de prezentare al afacerii, este nevoie de optimizare. Pentru cei care nu stiu, optimizarea SEO are rolul de a aduce website-ul printre primele rezultate, atunci cand cineva cauta ceva pe google (exemplu: avocat in Constanta). Pe langa optimizare, sunt importante detaliile, care conteaza in raportul relatiei cu clientii, mediul online fiind diferit de cel offline. Campaniile de marketing difera in mediul online, script-urile utile, trimiterea mail-urilor, actele ce trebuie puse la punct pentru a fi legal, social media plus multe altele. Aceste experiente se dobandesc in timp, invatand din greseli. 10 ani de experienta sunt suficienti pentru a intelege din start ce doreste un client, cum il poti ajuta, daca il poti ajuta (pentru ca sunt si clienti care au viziuni prea indraznete in raport cu bugetul lor) si cum sa pastrezi o relatie buna, atunci cand clientul nu intelege si este putin sceptic.

De cine am invatat sa ma feresc

Din experienta pot spune ca am invatat sa ma feresc de cei care cred ca se pricep. De cei care citesc cateva articole pe google si din start iti spun ca se pricep si ei dar nu au timp de asa ceva. Acestia sunt oamenii cei mai periculosi, dupa cateva saptamani te invata ce sa faci, ba chiar te trag la raspundere pentru ca nu ai facut bine, experienta lor din cele 5 articole citite pe net fiind una perfecta. Am avut parte de cativa clienti de acest gen, care nu stiau ca website-ul lor nu este responsive „nu se vede bine pe smartphone sau tableta” insa stiau cum sa il aduca printre primele pozitii in google, timpul fiind defapt singurul inamic si agenda lor plina.

Sigur, toti clientii trebuie respectati, insa dorim sa nu avem parte de astfel de clienti, colaborarea fiind una dificila si neproductiva.

Va invit sa verificati pachetele SEO puse la dispozitia clientilor si sper ca impreuna sa dezvoltam orice proiect.