optimizare seo site pentru evenimenteIn cazul in care aveti o afacere tip restaurant, evenimente, nunti si botezuri sau alta afacere si website-ul dumneavoastra nu aduce rezultatele mult asteptate, puteti apela la serviciile noastre (putem sa construim un website de prezentare modern in cazul in care nu aveti deja unul) de optimizare seo (aducerea siteului printre primele rezultate in google, pe anumite cuvinte cheie ; exemplu „restaurant nunti bucuresti”) astfel incat sa nu fiti nevoiti sa investiti permanent in publicitate. In acelasi timp, putem pune la punct din punct de vedere tehnic un website, astfel incat sa poata creste, il putem administra lunar in vederea acestui lucru.

Oferim o experienta unica in colaborarile cu clientii, acordam atentie tuturor, indiferent de buget. Construim impreuna si reusim sa mentinem relatii sanatoase cu clienti din toate orasele din Romania sau de afara. Domeniul restaurante / nunti / evenimente este unul in care nu se acorda prea multa atentie din partea administratorilor sau proprietarilor, desi se investesc sume enorme in constructie, amenajare etc.

De cele mai multe ori, clientii vin din mediul online si ei pot fi pierduti in cazul in care siteul nu este pus la punct si nu apare printre primele rezultate. Acest proces poate dura intre 2 luni si 6 luni, in functie de competitie si de buget.

Sunati acum sau trimiteti o cerere de pret si vom reveni cu mai multe detalii despre cum va putem ajuta afacerea.