optimizare seo pentru website de prezentare sau magazin online - preturi miciOptimizare website restaurant, hotel, pensiune in Constanta

In cazul in care aveti o pensiune, un restaurant sau un hotel in Constanta si website-ul dumneavoastra (daca nu aveti un website va putem realiza unul) nu apare printre primele rezultate in motoarele de cautare, pe anumite cuvinte cheie de interes mare, cum ar fi „hotel in mamaia” sau „restaurant in Constanta”, ne putem ocupa de optimizarea seo. Astfel, puteti obtine clienti noi, va faceti cunoscuti si nu mai sunteti nevoiti sa platiti sume mari pentru publicitate lunara, prin diferite forme.

Avem activa o oferta accesibila de la 130 la 100 euro, detalii tehnice despre acest pachet gasiti in meniul principal, la pachete seo.

Cat timp dureaza o campanie ?

O campanie seo poate sa dureze intre o luna si 6 luni, in functie de competitie. Recent am verificat mai multe website-uri alte hotelierilor din Constanta, iar cele mai multe aveau erori, nu se incarcau rapid. Hoteluri cu un brand puternic in oras, apareau pe pagina 5 in google pe „hoteluri in Constanta” sau „hotel in Mamaia”, lucru care ne-a surprins. Cu siguranta website-urile au costat foarte mult, iar ce am descoperit noi nu este tocmai o treaba bine realizata.

Cum se deruleaza o campanie SEO

Daca va hotarati sa colaborati cu firma noastra (putem lucra cu orice firma sau persoana fizica din Romania, indiferent de oras), se va face un contract de administrare si optimizare seo, pe care il primiti pe mail stampilat. Puteti beneficia si de o reducere in cazul in care doriti sa colaborati de la inceput, adica tot noi sa va realizam si un website de prezentare, iar apoi sa lucram pentru promovarea si optimizarea lui.

Pentru mai multe informatii si colaborari, nu ezitati sa ne contactati.