Afaceri de milioane de euro, fara un website de prezentare administrat corect, fara optimizare seo, cu grave probleme tehnice care impiedica urcarea in clasament, pe anumite cuvinte cheie.(unele nici macar nu contin cuvintele cheie in meta-titlu). De aceste surprize am avut parte analizand peste 100 de website-uri. (hoteluri, restaurante, baruri, pensiuni din Constanta). Cei mai multi proprietari nu cunosc acest lucru si nu acorda atentie, lucru foarte gresit. Suntem foarte siguri ca orice client conteaza intr-o afacere si ca toate aspectele trebuie puse la punct, mai ales ca un website de prezentare inseamna o imagine online a afacerii dumneavoastra.

grave probleme legate de optimizarea seo la hoteluri

Pe langa problemele tehnice prezentate in imaginea de mai sus, foarte multe siteuri nu sunt responsive (nu se vad bine pe smartphone sau tableta, lucru care conteaza pentru cresterea in motoarele de cautare), nu au un certifical ssl, mai exact se afla intr-o stare foarte proasta.

Avand in vedere ca siteurile pentru hoteluri (unele) sunt practic inexistente, de cele mai multe ori este mai usor sa construiesti un site de la 0 decat sa il faci responsive.

In cazul in care aveti un website pentru hotel, pensiune sau alta afacere, recomandarea noastra este sa investiti si in partea online, in acest moment avand un rol important in dezvoltare.

Lucrul cel mai grav pe care l-am depistat a fost ca unele siteuri au un mail ce nu functioneaza, mai exact mailurile trimise de clienti, nu ajung la destinatie.