clienti mici sau mari, toti viseaza catre un viitor mai bunAvem clienti in varsta care au construi un website de prezentare sau un magazin online, chiar daca experienta lor era 0 in acest domeniu (online). In mediul online exista o competitie foarte mare, majoritatea celor care ajung pe primele locuri incercand sa ii saboteze pe ceilalti, mai ales pe cei care isi fac campanii de publicitate platite. Practic, isi dau click-uri de pe diferite ip-uri, astfel incat sa fie taxati, iar cheltuielile sa fie cat mai mari, pana se satura si renunta. Aceasta practic o stim de la mai multe persoane, care au fost nevoite sa opreasca campaniile. Vizitatorii stateau pe site 1 secunda sau nici macar atat. Aceasta este totusi o alta poveste, una trista.

Am spus testoasa pentru ca oamenii in varsta au un potential extrem de mare, experienta „off-line” care ajuta foarte mult. Ei pot sa isi dea seama daca o afacere are potential sau nu, inainte de a fi lansata. Putem spune ca au acest simt, pe care l-am descoperit la multi clienti. Chiar daca nu se pricep la mediul online, ne-au surprins prin recomandarile lor si prin atentia la detalii, o atentie chiar mai mare decat o avem noi.

Suntem deschisi la colaborari pe baza de parteneriat, astfel incat sa putem construi impreuna afaceri in mediul online. Acceptam proiecte de diferite dimensiuni, avem potentialul si experienta pentru a colabora cu oameni de diferite varste.