firma de optimizare seo in ConstantaDesi suntem prezenti fizic in Constanta, lucram pe partea de optimizare seo sau realizare website-uri, magazine online, administrare si cu alte orase din Romania sau chiar alte tari. Acest lucru este posibil deoarece nu este nevoie sa ne intalnim cu clientul, putem stabili prin telefon ce este de facut sau prin email, exista un contract semnat si stampilat care se ataseaza fiecarei colaborari. Multi clienti s-ar fi asteptat sa avem mai multe colaborari in Constanta (deoarece suntem prezenti in acest oras) insa, in acest moment, avem mai multi clienti in Pitesti sau Bucuresti. Alte orase cu care am colaborat foarte bine si o facem in continuare: Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara, Galati, Craiova.

In acest articol dorim sa aflam de la clientii care au colaborat cu noi si sunt din Constanta, care este nota pe care o acordati proiectului Seoinvest Romania. Avem si o pagina numita “Recomandari” unde sunt postate review-urile dumneavoastra, insa aici dorim sa le avem doar pe cele din Constanta, astfel incat alti clienti sa isi poata face o opinie.

Cu siguranta dorim sa avem un portofoliu cat mai mare cu clientii din orasul in care suntem prezenti, ambitia noastra este sa dezvoltam afacerile locale deoarece putem sa trecem pe langa ele si sa vedem fizic roadele muncii noastre. Asadar, daca aveti o afacere in Constanta si doriti sa va mutati si in mediul online, indiferent de marimea afacerii dumneavoastra, ne puteti contacta si vom discuta pe larg despre tot ce trebuie sa facem impreuna, despre costuri si alte detalii.

Legal de preturile serviciilor prestate, va garantam ca sunt unele dintre cele mai accesibile si ca raportul calitate-pret este unul bine echilibrat. Multumim pentru interes!