Newsflux.ro este un portal de știri și informații, din județul Olt, apărut în 2020, care acoperă cele mai importante evenimente de pe plan local, regional, dar și național.

Subiectele sunt prezentate într—o manieră obiectivă, astfel încât informația să ajungă la consumatorul final, cititorul, așa cum este ea.

Articolele regăsite pe site-ul newsfIux.ro sunt realizate în urma documentării în teren ți prezentate într-un tablou complet și echidistant. Preluăm informații din surse oficiale, redactate într—o manieră care să răspundă tuturor întrebărilor cititorilor.

Realitatea de zi cu zi o puteți regăsi în rubricile: Actualitate, Eveniment, Sănătate, Social, dar ți Sport, Politică sau Administratie.

Conform datelor Google Analytics, prin care traficul Newsflux este monitorizat, mii de cititori își iau zilnic informat’ iIe de la noi. Utilizatorii se pot înscrie gratuit la newsletter—ul newsfIux.ro pentru a fi primii la curent cu ceea ce se întâmplă.

De asemenea, ne puteți urmări și pe rețelele sociale: Facebook, Instagram, YouTube sau Twitter. Flux de știri, zi de zi!