optimizare seo lucruri pe care nu le putem promiteSunt multe lucruri pe care NU le garantam atunci cand vine vorba de optimizare SEO si va garantam ca absolut NIMENI nu va poate garanta, eventual doar sa va minta pentru a va putea convinge sa apelati la ei.

De ce am tinut sa publicam acest articol?

Recent am avut probleme cu un client nemultumit ca dupa o saptamana de munca la partea de optimizare, site-ul nu apare in google printre primele rezultate. Cu siguranta nu am promis niciodata aparitia siteul rapid in google si nici nu o vom face, cei care au o minima experienta online fiind constienti de faptul ca fara rabdare si munca, rezultatele nu apar.

Asadar, lucruri pe care NU le garantam in optimizarea SEO:

  1. Nu putem garanta ca peste o luna sau doua o sa fiti printre primele pozitii, pe anumite cuvinte cheie. Putem garanta ca vom face tot ce ne sta in putinta, in functie de bugetul dumneavoastra, insa va putem garanta ca si daca ne-ati plati cu 1000 euro pe luna, tot nu putem garanta ca ajunge site-ul intr-o luna acolo unde doriti.
  2. Nu garantam ca site-ul o sa va aduca clientii doriti. Poate unii dintre dumneavoastra au pretentii mari si asteptari uriase, noi nu putem garanta ce profit o sa aveti, acest lucru tine doar de felul in care v-ati organizat, preturile pe care le aveti, calitatea serviciilor plus altele care fac parte din strategie afacerii dumneavoastra. Scopul nostru este doar sa va aducem site-ul printre primele pozitii.
  3. Nu putem garanta stabilitate. Daca dupa 3-4 luni va opriti din munca pe optimizare iar competitia lucreaza in continuare la acest lucru, este foarte probabil sa va detroneze si sa fiti nevoiti sa mai investiti bani, acest lucru se intampla mai rar, deoarece un site ajuns printre primele pozitii, de obicei ramane acolo sau poate sa cada cateva pozitii.

Avem clienti cu care lucram foarte bine, care au avut incredere in seoinvest si care ne ofera tot sprijinul pentru a dezvolta impreuna afacerile. Scopul nostru este acela de a deveni mai buni impreuna, de a colabora pe termen lung. Cu siguranta daca serviciile pe care le oferim sunt bune, colaborarea o sa fie de lunga durata, asadar castiga ambele parti. Pentru detalii sau informatii despre preturi, va invitam sa accesati meniul principal sau sa ne contactati pe chat/telefon/mail. Va dorim succes in dezvoltarea online si speram sa colaboram cat mai bine. Suntem prezenti in Constanta, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova si in alte orase din Romania.