Foarte multe firme decid sa isi treaca pe autoturism website-ul. Curiozitatea este cate apeluri pot veni intr-un an de la clienti ce au vazut in trafic reclama si au decis sa sune. De foarte multe ori, oamenii uita de reclama si atunci cand au nevoie de un serviciu sau un produs, vor cauta pe google. Insa, ce este foarte important, site-ul trebuie sa fie RESPONSIVE. Ce inseamna? Daca cineva vede in trafic reclama dumneavoastra, s-ar putea sa intre de pe smartphone, iar designul trebuie sa se adapteze si sa fie prietenos. Inca exista site-uri greu de citit si care nu au fost actualizate, iar acest lucru inseamna clar o problema pentru potentialul client si pentru imaginea afacerii dumneavoastra.

Asadar, link-ul trecut pe autoturism poate sa aduca noi clienti, insa aveti grija ca siteul sa fie cat mai util si actualizat conform cerintelor google. In cazul in care doriti o reclama mai buna, puteti opta pentru optimizarea SEO sau pentru campanii adwords, acestea avand rezultate mari si fiind importante pentru orice afacere.

In cazul in care nu aveti inca un website, ne puteti contacta si va vom realiza unul rapid, la un pret accesibil si la un nivel inalt. Oferim solutii complexe pentru clienti din orice oras al Romaniei sau din Europa.