la final, lasam in urma afacerile construie si familaVa ganditi sa construiti un website, un magazin online sau alt proiect, insa care este scopul ? Unii construiesc pentru a avea un profit rapid, altii construiesc pentru a lasa o mostenire, pentru a fii mandri de realizarea unui brand cunoscut la nivel national, chiar daca profitul apare peste cativa ani. De foarte multe ori clientii ma intreaba in cat timp apar rezultatele si incerc sa nu ii sperii, insa ce inseamna defapt rezultatele si care sunt asteptarile dumneavoastra? Sunt administrator in mai multe proiecte, insa am inceput tot cu pasiune si cu ambitia de a schimba lumea. Intotdeauna mi-am dorit sa inspir oamenii, sa dezvolt lucrurile usor si calculat. Din pacate, de foarte multe ori clientii isi pun speranta doar intr-un singur lucru, ceea ce nu recomand, deoarece atunci apare nerabdarea, stresul si se renunta foarte usor in cazul in care rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor

Recomand calm, pasiune, ambitie, constientizarea ca orice proiect dureaza, mai ales cand investitiile financiare sunt mici sau modeste. Sa nu uitam totusi ca exista firme care investesc sute de mii de euro anual in publicitate. Daca ar fi atat de usor, toate lumea ar reusi.  Lucrurile care dureaza, de cele mai multe ori sunt construite in timp, intr-un mod sanatos si calculat. Putini s-au trezit bogati peste noapte sau cu o situatie financiara extrem de buna. Iar aceia au avut noroc, au pornit la drum cu o mostenire sau pur si simplu au fost geniali.

Si cum eu, la fel ca multi altii, nu ma regasesc printre ei, am ramas cu singura metoda de a reusi, aceea de a investi cat mai multe ore in munca si dezvoltare.