Prin 2003-2004 am descoperit piczo.com, o platforma unde puteai sa-ti construiesti un website de prezentare foarte usor. Apoi, dupa studiu de 4 ani, am inceput ca freelancer si dezvoltarea proiecte personale, lucrand mai ales pe optimizarea seo, bazata la momentul respectiv pe obtinere de backlink-uri si seo-spam-ul ridicand anumite site-uri, unii reusind sa castige zeci de mii de euro din adsense, cu un trafic obtinut strict din seo spam. Atunci optimizarea seo a adus rapid un profit urias pentru zeci de firme, eu personal facand parte dintre cei care se ocupau de promovarea online a unor firme importante din tara. Ne apropiem de un an de la infiintarea proiectului SEOINVEST, o agentie care si-a propus de la inceput sa ofere seriozitate si colaborari accesibile pentru clienti din toata Romania sau din alte tari. Nu inventam nimic, insa avem capacitatea de a dezvolta proiecte unice, drept dovada iqlive.ro – prima platforma de meditatii live din Romania – a fost un proiect la care s-a investit timp si am reusit sa avem succes.

In acest moment ne ocupam de seo, creare site sau magazin online, webdesign, administram si lucram pentru a ajunge printre cei mai importanti din acest domeniu. Suntem constienti ca este o lupta grea avand in vedere numarul mare de firme prezente in tara, insa suntem siguri ca seriozitatea si preturile mici vor fi motive suficiente pentru a reusi ce ne-am propus.

In final, dorim sa multumim tuturor celor care au colaborat sau lucreaza cu noi si sa le promitem ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a realiza lucruri marete.