Si nu, nu este din Constanta. Este vorba de o agentie imobiliara din Bucuresti, un client cu care imi face placere sa colaborez. Cu totii ne-am lovit la un moment-dat de o eventuala colaborare cu agentii imobiliari. Este foarte greu sa eviti, avand in vedere ca ei au cele mai multe anunturi cu apartamente / case de vanzare. Eu am numai experiente negative cu agentiile imobiliare. De la agenti care au venit la intalnire in papuci si pantaloni scurti, pana la agenti imobiliari care nu stiau nimic despre apartament.


O poveste reala cu un agent tanarAm fost sunat intr-o dimineata intrebat daca mai este valabil anuntul de pe un site popular. Agentul mi-a spus ca are un potential client (aceasta replica o au toti) si daca poate sa vina dupa-amiaza. Zis si facut. Insa, nu m-a intrebat absolut nimic despre apartament. Cand a ajuns la noi, a inceput sa laude apartamentul. „zona foarte linistita, apartamentul calduros iarna si racoros vara, vecinii sunt in regula, bloc linistit, facturile mici, s-au investit bani multi in renovare etc”. Eram pur si simplu socat de obraznicia lui. La orice intrebare pusa de potentialul client, el avea un raspuns rapid si parea ca a locuit chiar el in acel apartament. Nu mai discut despre graba, stilul agitat si disperarea de care dadea dovada.


In prima discutie cu Andaros Imob, radeam despre competitia lor si exact despre tipul acesta de agenti care fac de ras intreaga breasla. Ma refer la cei fara carte, obraznici care nu respecta pe nimeni si fac clientii sa fuga. Stim ca este foarte importanta o vanzare pentru a obtine comisionul. Nu munceste nimeni gratis si clientii sunt foarte selectivi. Dar, nu poti sa te strambi cand clientul tau iti spune ca ceva nu ii convine si ca vrea sa mai vada altceva. Nu cand este vorba de o proprietate pe care o va plati in 30 ani de munca. Nu in orice context.In final, va recomand sa colaborati cu Firma Andaros-Imob si va garantez ca in spatele ei sunt oameni diferiti.