De-a lungul timpului am dat de foarte multi clienti speciali pe partea de optimizare seo sau realizare website. De ce spunem speciali? Pentru ca sunt acei clienti care iti vorbesc din start cu „TU” desi nu te cunosc, acei clienti care te desconsidera si care doresc sa stea la discutii pe chat cu o firma. Acei clienti care sunt atat de interesati de servicii si de o colaborare, incat prefera sa scrie un mesaj pe whatsapp decat sa sune, sa se prezinte, sa ne cunoasca in spatele tastaturii. Majoritatea dintre ei sunt minori, insa unii au o varsta destul de mare, insa bunele maniere sunt pierdute sau nu au existat niciodata.

De-a lungul timpului am refuzat astfel de oameni care considera ca sunt importanti si ca cei care le presteaza un serviciu ar trebui calcati in picioare sau tratati cu „tu”.

Alte felurile in care ni s-au adresat „hai noroc” „de unde esti?” (fara sa salute) „ia zi-mi” „da-mi si mie un portofoliu” „vreau sa-mi faci un site” „cat ceri pe seo?” si multe alte adresari de acest fel.

NU LUCRAM CU ASTFEL DE PERSOANE. Punem mare pret pe respectul reciproc si refuzam categoric oamenii care nu stiu sa poarte o discutie, evident o viitoare colaborare fiind bazata pe lipsa de respect si pe conflicte.

Din pacate, avem parte tot mai des de astfel de mesaje.